Witte Diamond Chair

Witte Diamond Chair

Het combineren van een Diamond Chair in het wit met je huidige interieur kan veel vragen oproepen. Bijvoorbeeld, past de Diamond Chair wel bij de zitbank die ik heb? Is mijn bijzettafel wel geschikt voor bij de Diamond Chair? Wij helpen je graag met vragen die je hebt als je twijfelt over het inrichten van je interieur met een Diamond Chair.

Verschillende ruimtes

De Diamond Chair kan in verschillende ruimtes geplaatst worden. Denk bijvoorbeeld eens aan de woonkamer, eetkamer of zelfs in een grote vergaderruimte past de Diamond Chair heel goed. Omdat de stoel zo comfortabel is, kun je er langer in zitten en van genieten.

witte-diamond-chair-ruimte

Diamond Chairs in een grote ruimte

Kleuren

Met welke kleuren kun je een witte Diamond Chair goed combineren? Het voordeel van de kleur wit in combinatie met dit tijdloze ontwerp van Bertoia is dat de stoel in bijna elke ruimte en met elke kleur tot zijn recht komt. Wil je wat meer speelsheid aanbrengen in het interieur? Combineer de stoel dan bijvoorbeeld met gekleurde kussens in dezelfde kleur als je wanden of accessoires.

Gele Diamond Chairs

Gele Diamond Chairs

De Chrome Diamond Chair

Naast de witte Diamond Chair is de Chroom versie ook een perfecte stoel om te combineren in een interieur. Chroom is net zoals wit een neutrale kleur en valt minder op dan bijvoorbeeld de zwarte Diamond Chair. Ook de chroom versie is leuk om te combineren met felle kleuren.

witte-diamond-chair-chroom-3

witte-diamond-chair-chroom-2

witte-diamond-chair-chroom

 

 

Materialen

Vaak worden de materialen van de stoel terug gebracht in andere meubels. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een salon tafel met chroom pootjes om te combineren met een chroom Diamond Chair of een prachtige witte hoogglans tafel samen met een witte Diamond Chair.