Zwarte Diamond Chair met witte cover

Zwarte Diamond Chair met witte cover

De zwarte Diamond Chair is een van de meest gewilde stoelen voor in moderne interieurs, maar hoe combineer je de stoel met andere meubels, materialen en kleuren? Wij geven je graag tips en inspiratie hoe jij de zwarte Diamond Chair in jouw interieur kunt plaatsen.

Combineren

De Diamond Chair is een tijdloos, transparant en licht ogende stoel maar dat betekend niet dat je de stoel ook in een soort gelijk interieur moet plaatsen. Je kunt de stoel juist heel goed combineren met stoere meubels en accessoires. Denk bijvoorbeeld eens aan een grof geweven tapijt, een steiger houten tafel of vintage meubels. Deze meubelstukken en accessoires passen perfect bij een zwarte Diamond Chair.

Diamond Chair met een zwart frame

Diamond Chair met een zwart frame

Interieurstijlen

Als we dan kijken naar bepaalde interieur stijlen waar de zwarte Diamond Chair goed bij zou kunnen passen denken we al snel aan een modern interieur. De Diamond Chair werd in de jaren 50 ontworpen en geproduceerd, dit was de tijd van de retro interieurs. Dus waarom zouden we de Diamond Chair niet in een retro geïnspireerd interieur kunnen plaatsen?

Diamond Chair in een retro interieur

Diamond Chair in een retro interieur

Accessoires

Door de organische vormen en het rechtlijnige onderstel past de stoel in vrijwel elk interieur. Geef de stoel de ruimte zodat het echt een eye-catcher wordt. Vind je het stoeltje er iets te zakelijk of koeltjes bij staan? Combineer dan een aantal kussens of covers die speciaal geschikt zijn voor de Diamond Chair in een leuke kleur.

 

Diamond Chair met rode kussens

Diamond Chair met rode kussens

Daarnaast kun je tijdens de zomermaanden de Diamond Chair ook buiten plaatsen. De stoel is bestand tegen slecht weer en is goed schoon te houden. Een modern en tijdloos terras of tuin met de Diamond Chair.